PARKER - хидравлични с-ми

PARKER - хидравлични с-ми

parker
parker
От десетилетия PARKER HANNIFIN е световен лидер в областта на хидравликата, въздухоплавателните технологии и инженеринга на всякакви видове мобилни и индустриални системи. Продуктите на PARKER могат да бъдат намерени в близо 13 000 локации по целия свят в над 100 страни. Глобалната мрежа PARKER STORE , която се развива постоянно и има вече над 3000 подразделения, прави PARKER предпочитан партньор там, където бързината и качеството имат значение.
ТИМ 97 ООД стана член на голямото семейство на PARKER през 2017г. и вече има своя PARKER STORE, като предлага на клиентите си изработване на хидравлични маркучи с материалите на PARKER. Разполагаме с модерен сервиз за кербоване на маркучи за хидравлика и въздушна спирачна система, оборудван изцяло според изискванията и с машините на PARKER. Ежедневно увеличаваме асортимента си от хидравлични и индустрални маркучи, фитинги, бързи хидравлични и пневматични връзки и др.
ТИМ 97 ООД, като дистрибутор на PARKER HANNIFIN, предлага и хидравлични помпи, мотори, акумулатори, системи за контрол и др. компоненти на хидравличните системи.

Понеделник-събота

0885 534666

Свържете се с нас

office@tim97.com

Нашият Е-магазин

Специални оферти

© 2005-2018. ТИМ97 ООД. Всички права запазени.